Menu

Cart
Aurender A15 hálózati audió lejátszó
Nagyítás
Aurender A15 hálózati audió lejátszó Aurender A15 hálózati audió lejátszó Aurender A15 hálózati audió lejátszó Aurender A15 hálózati audió lejátszó

Aurender A15

Gyártó Aurender
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
1-2nap.png
Fogyasztói ár: 3.316.694 Ft
A jótállás időtartama jogszabály szerint: a) 10 000 Ft-ig egy év, b) 100 000 Ft-ot meghaladó, de 250 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén két év, c) 250 000 Ft felett három évA jótállás időtartama jogszabály szerint: a) 10 000 Ft-ig egy év, b) 100 000 Ft-ot meghaladó, de 250 000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén két év, c) 250 000 Ft felett három év
Szin

Highend Zene Szerver, Hálózati Lejátszó, DAC és Előerősítő

A legendás A10 volt az Aurender első szerver és streamer eszköze, amelybe DAC és hangerő szabályzott analóg kimenet volt beépítve. A méltán elismert előd helyébe most az Aurender A15 lép, amely sokféle új funkcióval, és a legújabb technológiákkal felvértezve folytatni fogja az előd modell által megteremtett új kategória sikereit. Megfizethető áron valódi high-end streaming hangminőséget garantál, de ezen felül lehetőséget biztosít külső műsorforrások csatlakoztatására, ezáltal a beépített DAC hangminőségét jobban kihasználni. Ezek az új funkciók a rendszerének egyik legértékesebb tagjává léptetik elő.

Az Aurender A15 nagy teljesítményű duál monó AKM4490 digitális analóg konvertere mellett MQA full jogosultsági szintet biztosít, ami a legmagasabb felbontást garantálja.

Míg az előd modell fixen beépített tárhelyet tartalmazott, az A15 hátlapján két darab 2,5 inches HDD, vagy SSD tároló építhető be 8 TB maximális kapacitással darabonként. Ez 16 TB adatmennyiség kezelését jelenti, ami a hatalmas zenei könyvtár tárolására is bőven elegendő lehet. Az előlap kijelzőn az album borító színesben jelennek meg az előadó neve és a dal címe mellett.

 

 

Általános jellemzők:

Duál mono teljes funkciós MQA DAC

Az A15 szíve a duál monó konfigurációban működő AKM4490 chipset. A DAC áramkört különálló tápegység látja el tápfeszültséggel. Az analóg lineáris tápegység kiváló dinamikát és nagyon alacsony zajszintet garantál. Az Aurender áttervezte a be és kimeneti áramköröket, amik a dekódereket kiszolgálják, így tovább sikerült a hangminőséget javítani. Az A15 hangja lágy, folyékony, és semmit nem homályosít el. A full MQA támogatás szint mellett a DAC a PCM jeleket 32 bit 768 kHz-ig, a DSD formátumokat pedig DSD512-ig kezeli.

FPGA bázisú precíziós órajel generátor

A Field Programmable Gate Arrays rendszer alkalmazásával a jitter hiba legfeljebb 100 femtosecundum érték. Az órajel ilyen mértékű pontossága kimagasló hangminőség elérését teszi lehetővé.

Lineáris különálló tápegységek ultra alacsony zajjal

Több teljesen analóg tápegység látja el a készülék különböző részeit energiával. Négy toroid trafó és a hozzájuk tartozó alacsony zajú elektronikák garantálják a kiváló, zajmentes tápfeszültség ellátást.

Rugalmas csatlakozás, és vezérlés módok:

Az A15 nem csak forrásként, de előerősítőként is működhet, mert a kimeneti jelszinten hangerő szabályzást aktiválhat. Elméletileg akár végfok bemenetéhez, vagy aktív hangfal bemenetéhez is csatlakoztatható közvetlenül. A hangerősség szabályzás, és a bemenet választás a tartozék alumínium házas távvezérlővel, vagy a Conductor alkalmazással is kényelmesen elvégezhető. Ha az előerősítő funkciót és a hangerő szabályzást nem kívánja használni, válassza a Direct Output opciót a Conductor-ban. A hangerő szabályzás, lejátszás, pillanatállj, és a műsorszám léptetés az előlap mechanikus gombokkal is azonnal elérhető. Ezekkel a gombokkal korábban mentett lejátszási listák közül is válogathat, és azonnal hallgathatja azok tartalmát.

Külső digitális források csatlakoztatása:

Koaxiális és optikai digitális bemenethez csatlakoztathat BluRay, DVD lejátszót, CD transzportot, vagy akár TV készüléket. Az A15 DAC minősége jelentősen javítani fogja ezeknek a forrásokon a hangzás minőségét. Az USB audio kimenethez külső DAC-ot, vagy másik rendszer digitális bemenetét csatlakoztathatja.

Az előlap kijelzés:

Az A15 előlapján 6,9 inches széles színes LCD kijelzőn láthatja az album borítót és az egyéb információkat. Mérete elegendő ahhoz, hogy akár a hallgatási pozícióból is kényelmesen látható, és a szöveg tisztán olvasható legyen

Nagy felbontású fájlok támogatása:

Minden népszerű kodeket támogat a dekóder. DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE és MP3. A PCM formátumokat 786 kHz 32 bit-ig, a DSD formátumokat DSD512-ig lejátszhatja.

Adaptív fájl tárolás rendszer:

Az A15 két fiókot kínál a tulajdonos által külön megvásárolható HDD vagy SSD tárolók beépítésére. A merevlemez azért maradt meg külön választható opciónak, mert mindenki más és más típust preferál, és mindenkinek eltérő a tároló kapacitás igénye. A két szerszám használat nélkül beépíthető tárolóból fiókonként maximálisan 8 TB a támogatott, így akár 16 TB tárhelyet is beépíthet. A HDD merevlemezek ugyan kicsit több zajt termelnek a mozgó mechanikus részek miatt, ám kedvezőbb áron hozzáférhetők, mint az SSD. A streaming funkció használatához nincs szükség tárolók beépítésére.

Cache bázisú lejátszás:

Minden Aurender készülék ezzel a technológiával végzi a lejátszást. A kiválasztott műsorszámokat, vagy albumokat a beépített SSD tárolóba bemásolja a készülék, és a lejátszást onnan végzi, ami jelentős mértékben javítja a hangminőséget.

Aurender Conductor vezérlő alkalmazás:

Az Aurender Conductor alkalmazás az egyszerű iPadból igazi karmestert farag, amely vezényelheti bármelyik Aurender szervert. Minden általános beállítás elvégezhető az alkalmazás Settings menüjében, emellett gyors és egyszerű böngészés módot biztosít.

Internetes műszaki támogatás, távsegítség:

Ha Remote Support Request javítási igényt küld az Aurender Conductor alkalmazáson keresztül, a gyártó mérnökei segítenek az interneten keresztül elhárítani a problémát.

Általános tudnivalók az MQA-ról

Az MQA egy díjnyertes angol technológia, amely akár stúdió minőségben is képes a hanganyagok szállítására. A master MQA fájl lehetővé teszi, hogy más kódolás módoknál jóval kisebb sávszélesség igénnyel a forrásfájllal megegyező minőség legyen elérhető.

Az Aurender A15 teljes verziós MQA dekódert tartalmaz, emiatt a legmagasabb hangminőség is elérhető amire a technológia képes. Az Aurender Conductor App a tartalom lejátszása közben megjeleníti az MQA, illetve MQA Studio kijelzés módot. Az MQA logo után zöld vagy kék pont jelenik meg. A kék pont az MQA Studio verzió, a zöld pedig a normál egyrétegű verzió lejátszás módját jelenti. A front panel kijelzőn szöveges megjelenítés módban láthatja az aktuális MQA módot.

Az MQA márkanév és logo az MQA Limited bejegyzett márkajelzése. Bővebb információkért látogasson a www.mqa.co.uk oldalra.

Választható színek: Ezüst vagy fekete színben rendelhető

Méretek: 430x96x355 mm csak készülék, lábakkal a magasság 96 mm

Súly: 11,9 kg

 

Műszaki adatok

 

 • Analóg audio kimenet által támogatott formátumok: PCM 32 bit 768 kHz, DSD512-ig (a DSD512 FPGA PCM átkeveréssel)
 • Analóg hangjel kimenetek: XLR 4,0 Vrms, RCA 2,0 Vrms
 • Vezérlő alkalmazás: Aurender Conductor, iPad, Android telefon/tablet
 • CPU: Intel alacsony fogyasztású négymagos processzor
 • Digitális hangjel kimenet: USB Audio 2.0
 • D/A converter: AKM4490 (Duál mono) MQA Full jogosultság
 • Kijelző: 6,9 inch 1280×480 IPS színes LCD
 • Gigabit Ethernet: Duplán izolált port
 • I/O portok: 2xUSB 3.0 hátlapon
 • Órajel: TCXO bázisú, precíziós jitter csökkentett
 • Teljesítmény felvétel: lejátszás 29W, max. 42 W, készenlét 7W
 • Tápegység: analóg, Super capacitor rendszerű
 • SPDIF bemenetek: 1x koaxiális, 1x optikai
 • Cache: SSD 240GB NVMe
 • Tárkapacitás: külön megvásárolható 2,5” HDD vagy SSD, 1 vagy kettő darab, max 15 mm vastag
 • Streaming támogatás: Tidal, Qobuz, Spotify Connect és internet rádió
 • Rendszer memória: 8 GB
 • USB kimenet: 32-bit / 768kHz, 1-bit, 2.8MHz (DSD64); 1-bit, 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256), 22.4MHz (DSD512) natív, DoP 256-ig
 • Hangerő szabályzás be és kikapcsolható

Tesztek

 TesztekTesztek

 

Linkek

Használati Útmutató (angol)

 

Mások ezeket is megnézték

McIntosh MC611 végerősítő

McIntosh MC611

4.140.620 Ft
Pro-Ject X2 B lemezjátszó

Pro-Ject X2 B

639.990 Ft
iFi HiP DAC 2 fejhallgató erősítő és DAC

iFi HiP DAC 2

78.990 Ft
iFi ZEN DAC V2 fejhallgató erősítő és DAC

iFi ZEN DAC V2

82.990 Ft

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció